Αρχική Σελίδα
  Ελληνικά | English
  Ινστιτούτο
 

Φίλοι μας,
Το Ελληνικό Ινστιτούτο Αεροναυτικής και Αστροναυτικής είναι μια εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και ιδρύθηκε το 2001 από μία ομάδα ατόμων, πολλά των οποίων διαθέτουν ειδική γνώση και εμπειρία στον Αεροδιαστημικό τομέα, που όλα, όμως, έχουν ένα κοινό όραμα. Το όραμα αυτό είναι να βάλουν και εκείνοι μέσω του Ινστιτούτου το δικό τους λιθάρι στο οικοδόμημα της Αεροδιαστημικής, το οποίο έχτισαν με μεγάλη προσπάθεια πολλά άξια άτομα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Έτσι, το πιστεύω μας είναι η συνέχιση της προσπάθεια αυτής του Ινστιτούτου επιδιώκοντας και επιτυγχάνοντας συνεργασίες με σχετικούς με το αντικείμενο φορείς, προσφέροντας σε ειδικούς του θέματος ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών και νέες γνώσεις, δίνοντας την ευκαιρία σε φοιτητές να συμπληρώσουν τις επιπλέον αναγκαίες γνώσεις γύρω από την ειδικότητά τους και δίνοντας, τέλος, την ευκαιρία στους μη ειδικούς να μπουν στο Ναό της Αεροδιαστημικής μετατρέποντας την ειδική γνώση σε εγκυκλοπαιδική, δημιουργώντας έτσι ένα κοινό όραμα για όλους μας.

Να είστε βέβαιοι ότι οποιαδήποτε μορφή συνεργασίας επιλέξετε με το Ινστιτούτο, θα είναι μία πολύτιμη συνεισφορά στην υλοποίηση του κοινού οράματος.

Δρ. Στέφανος Tσολακίδης (Αεροναυπηγός)
~ Πρόεδρος

  Αποστολή - Σκοπός
 
 

Ο σκοπός του ΕΛ.ΙΝ.Α.ΑΣ είναι να συμβάλει με κάθε νόμιμο μέσο στην ανάπτυξη της Αεροναυτικής και Αστροναυτικής (Α&Α) στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι βασικές συνιστώσες του σκοπού του ΕΛ.ΙΝ.Α.ΑΣ είναι οι εξής:

1. Καλλιεργεί την επιστημονική γνώση
και κατάρτιση εκείνων που
ασχολούνται...

  Διαβάστε περισσότερα
 
  Οργανόγραμμα
 
 

Το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΛ.ΙΝ.Α.ΑΣ απαρτίζεται από τα εξής μέλη:

  Διαβάστε περισσότερα
 
 
Λ. Βασ. Κωνσταντίνου 22, 116 35 Αθήνα τηλ.: (+30) 210 7258228 fax: (+30) 210 7224690 info@elinaas.gr
All rights reserved 2009 Elinaas. | Site Design and Development: Katerina Anthis